Tsagia-MyLife

Σωματική Υγεία

Χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερο επίκαιρες ειδήσεις και σχόλια δημοσιεύονται στις εφημερίδες στα περιοδικά στην τηλεόραση στο Internet γύρο από την φυσική κατάσταση και την ευεξία, με πολυάριθμες προτάσεις για το ίδιο θέμα. Πως θα χάσετε τα παραπανίσια κιλά του χειμώνα, και πως θα ξεπεράσετε την αδιαθεσία της άνοιξης. Δήθεν «πραγματικά» θαυματουργές δίαιτες παρουσιάζονται κάθε τόσο που υπόσχονται ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσουν να χάσετε το μεγαλύτερο μέρος του σωματικού σας βάρος- και όλα αυτά χωρίς κόπο και πολύ διασκέδαση.
Το αποτέλεσμα φαίνεται πράγματι από τις πρώτες κι όλας μέρες καθώς πέφτουν τάχα τα πρώτα κιλά. Όμως μετά από κάποιο χρόνο, εμφανίζεται μια απογοήτευση. . Κατ αρχήν οι περισσότερες δίαιτες σωματικής υγείας-αδυνατίσματος αμφισβητούνται και από διατροφής μεριάς και από φυσιολογίας, είναι μονόπλευρες σε διατροφή και γεύσεις, απαιτούν αυτοσυγκράτηση και στέρηση. Οι δίαιτες αυτές δεν είναι πραγματοποιήσιμες για τους περισσότερους που βρίσκονται κάτω από το εργασιακό τους στρες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερα αρνητική επίδραση έχει το τελικό και λίγο αποτέλεσμα. Μόλις κανείς σταματήσει την δίαιτα, το άτομο αποκτάει σε μικρό χρονικό διάστημα, περισσότερο βάρος από πριν[ φαινόμενο γιο-γιο]. Η εξήγηση είναι απλή. Μια μακροχρόνια μείωση του σωματικού βάρους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την μακροχρόνια αλλαγή της ενέργειας που προσλαμβάνεται και των θερμίδων που καταναλώνονται.

Σημαντικό είναι, ο οργανισμός, παράλληλα με λιπαρά, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες να προσλαμβάνει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία όπως άλατα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, άφθονο νερό αλλά επίσης και τις απαραίτητες για την χώνεψη δύσπεπτων ουσιών εδώδιμες ίνες , σε ικανοποιητική ποσότητα και ποιότητα

Η πρόσληψη αυτών των διατροφικών στοιχείων γίνεται κατά κανόνα εκτός από συγκεκριμένες αρρώστιες μέσω της διατροφής, η κατανάλωση κυρίως μέσω των φυσιολογικών διαδικασιών καύσης του σώματος, δηλαδή μέσω της σωστής λειτουργίας του μεταβολισμού και σε κατάσταση ηρεμίας. Μια αυξημένη κατανάλωση θερμίδων μπορεί να γίνει μόνο μέσω μιας συστηματικής και ουσιώδης κίνησης [άσκησης] του σώματος, με γυμναστική και εξειδικευμένες ασκήσεις. Και οι τρεις παραπάνω παράγοντες εξαρτώνται από την δικιά σας συμπεριφορά. Έτσι γίνεται κατανοητό ότι κάθε μορφής δίαιτας δεν μπορεί να έχει ένα μακρόχρονο αποτέλεσμα αν δεν συνοδευτεί από αλλαγές σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε πιο ισορροπημένες διατροφικές μας συνήθειες με άφθονο νερό και σωματική άσκηση.
Τα καλύτερα βότανα τσαγιού
Ο καλύτερος ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ πράσινο Τσάι και ακόμη καλύτερα πράσινο ΜΑΤΕ , με Τσουκνίδα , Σημύδα και Πολύκομπο για άφθονη διούρηση, ο ταραξίες που βοηθάει στην χώνευση λιπαρών, το ΟΡΘΟΣΥΦΟΝ και το ΟΝΩΝΙΣ που συμβάλει στην καλή λειτουργία των νεφρών και της κύστης, το τονωτικό GUARANA MATE και βότανα που εμπλουτίζουν τα μείγματα τσαγιών με τις αναγκαίες βιταμίνες μέταλλα και ιχνοστοιχεία που ενισχύουν τον οργανισμό για ενεργοποίηση του μεταβολισμού του αποτελούν την ιδανική δίαιτα αδυνατίσματος και αποτοξίνωσης την επονομαζόμενη «ελαφριά δίαιτα» που βασίζεται σε τρεις λέξεις “Πίνω, Τρώω, Κινούμαι!”.
Είναι μια δίαιτα πολύ κοντά σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, και δεν υπόσχεται συνειδητά την μείωση βάρους σε κιλά και σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ακολουθήστε τις συμβουλές και προτάσεις της myLIFE – FIGUR FIT και θα παρατηρήσετε μετά από κάποιες εβδομάδες μια εμφανή ευεξία και διαφορά στο σώμα σας
• Των φυσικών διαδικασιών αποτοξίνωσης με την βοήθεια και του νερού και των βοτανικών ουσιών με το τσάι.
• Της μειωμένης πρόσληψης θερμίδων μέσω της υγιεινής διατροφής σας
• Της αύξηση του μεταβολισμού και με την βοήθεια και της γυμναστικής
• Της σιγουριάς της ευεξίας που αποκτήσατε γιατί αισθάνεστε καλύτερα.

Τα myLIFE φαρμακευτικά τσάγια και συμπληρώματα διατροφής από βότανα είναι η πρώτη βοήθεια στο σπίτι σε περιστασιακές ενοχλήσεις/διαταραχές και συμβάλουν στη πρόληψη στα πλαίσια της υγιεινής σας διατροφής.
298 BIO Figure-Fit αδυνατίσματος
223 Χώνευσης λιπαρων
255 Διούρησης
285 BIO Αποτοξίνωσης
288 Μεταβολισμού
290 Δίαιτας + Νήστιας
720 Τσουκνίδα
833 BIO Πράσινο
15 Γλυκομαννάνη